Berisha SHPK

Kush Jemi ne

  Historiku


 • Berisha sh.p.k ështe kompani e pare “punoje vetë-bëje mire” në Kosovë që ofron shitje me shumicë dhe pakicënë Kosovë dhe rajon,në tregun e materialeve të ndërtimit dhe paisjeve ndërtimore .
  Kompania Berisha është e përbërë nga një grup akcionarësh me një experience të gjatë në tregun e materialeve ndërtimore dhe teknikenë Kosove dhe rajon duke ofruar një game të gjërë produktesh dhe shërbimesh që nga logjistika gjerë te prodhimi I materialeve industrial.

 • Misioni


  Berisha sh.p.k personifikon qmimin konkurues aktiv drejt vlerës së tregut dhe ndaj cilësisë. Berisha sh.p.k. inkurajon , informon, frymëzon si dhe u demostron klientëve se si të ndërtojnë ose transformojnë shtëpitë e tyre në ambiente të personalizuara ku mund të shprehin vetvetën.

 • Vizioni


  Kur klienti mendon shtëpi-banesë automatikisht duhet të mendoj “Berisha sh.p.k” si kompani me marketet ne Kosovë , me Asortimente më të mira në treg. Qmimi I orientuar drejt vlerës si edhe shërbimin më të mirë, më të sigurtë për blerësin.

 • Filozofia e burimeve njerëzore


  Ju sillni potencialin, dinamizmin, dhe aftesite tuaja, ne kemi mjetet dhe njohuritë, kështu rritemi së bashku .

 • Punonjësit tanë


  Punonjësit tanë janë asete me vlerë te kompanisë sone, pjesëmarrës thelbësor në përgjegjësi të përbashkëta në përmbushjen e misionit tone.

 • Vlerat


  Vlerat themelore , të rëndësishme për një kompani si ne:
  - Shërbimi i shkëlqyer ndaj klientit, - Ndërtimi i marëdhënjeve të forta me furnitorët , blerësit dhe personelin. - Punonjësit tanë janë asete me vlerë, - Konkurenca e ndershme në treg.

 • Njoftimet e punësimit


  Kërkohen kandidat me Vizion e ide qartëtë orientuar drejt rezultateve dhe kërkues për rritje profesionale. Jeni ju ky kandidat ?! Ju lutem na kontaktoni…